+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Passie voor muziek of film? Ga dan voor beeld en geluid van de hoogste kwaliteit! Beeld en geluid in elke vezel dus. Haarscherp en loepzuiver. Streaming audio, een multiroom muzieksysteem of een homecinemaopstelling? Ga dan eens praten met andere muziek- en filmliefhebbers. Zo hoor je nog eens wat.

Heerlijk, jouw huis gevuld met jouw favoriete muziek! Eén draadloos muzieksysteem waarover jij de controle hebt, gestreamd met behulp van een app. Natuurlijk haarscherp en loepzuiver weergegeven met de beste speakers. Uit te bouwen naar elke ruime, zodat elk gezinslid naar wens zijn of haar eigen muziek kan streamen of een filmpje kan pakken. De vraag is: hoe vind je jouw unieke home sound system? Eentje die betaalbaar is, eenvoudig in gebruik en met de hoogste kwaliteit?

Draadloze bandbreedte
Gelukkig zitten we niet meer aan de buis van één leverancier gekluisterd. Sterker nog, in de wereld van streaming audio is steeds meer te kiezen. Meer aanbieders betekent: een grotere keuze en nóg scherpere aanbiedingen. Natuurlijk heeft elk merk zijn eigen sound en specifieke tools, echter door de band genomen lijken ze sterk op elkaar. De vraag is: wat wil jij? Wat vind jij belangrijk?

Onderscheidend in geluid
Innerlijk ga je natuurlijk voor kwaliteit. Laat je dus goed informeren, want door het bos van de aanbieders is het onderscheidend geluid soms niet goed te horen. Een audioprofessional die zelf ook muziek- en filmliefhebber is, kent de geluiden, is op de hoogte van de ontwikkelingen en aantrekkelijke marktaanbiedingen. Daar doe je dus direct je voordeel mee. Bovendien word je uitgebreid geholpen met alle vragen en krijg je tips waar je zelf wellicht niet eens aan gedacht zou kunnen hebben. Zo hoort het, toch?!

Fluisterende kwaliteit
Uiterlijk heb je misschien behoefte aan een stukje design. Dat kan en dat mag. Elk merk heeft zijn eigen herkenbare stijl en uitvoering. Mooi om te ontdekken of jouw must have erbij zit. Wat de keuze ook wordt, een goed imago staat of valt met de juiste garantie. Alleen op die manier kan een goede specialist van zich laten horen. Wil je terug kunnen blikken op de juiste investering vol woongenot? Leg je oor eens te luister bij Prowork! En kom gerust eens luisteren naar de verschillen.