+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Bedrijfsprofiel

Prowork is dé specialist op het vlak van domotica, audio/video en beveiligingssystemen. Met één afstandsbediening, een smartphone of tablet alles thuis of op het werk aansturen. Van verlichting, klimaat, audio en video tot en met beveiliging. Prowork loopt voorop in deze nieuwe manier van wonen en werken. Onze 19 jaar kennis en ervaring delen we graag met onze klanten. Samen genieten we van de nieuwste ontwikkelingen op woon- en werkgebied. ‘Enjoy technology’ is dan ook ons motto. Onze projecten zijn vaak particuliere woningen, kantoren, bedrijven en/of winkels.

 Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een (beginnend) elektromonteur. Het eerste jaar zul je begeleid worden door een ervaren monteur en bieden we je de mogelijkheid opgeleid te worden tot een volwaardig domotica-monteur.
Als monteur ben je mede verantwoordelijk voor het aanleggen en programmeren van technische installaties. Het aansluiten van audio/video apparatuur en het aanleggen van beveiligingssystemen. Verhelpen van storingen op locatie of op afstand. Je werkt gemiddeld 8 uur per dag, 5 dagen per week en bent flexibel hierin.

 Functie-eisen

Voor deze functie vragen wij een afgeronde opleiding elektrotechniek.  Je bent  leergierig en bereid de nodige vervolg opleidingen te volgen. Je kunt netjes werken. Je bent vooruitstrevend, communicatief vaardig en hebt een representatief voorkomen.

 Aanbod

Wij bieden je een uitdagende baan, anders dan anders binnen de elektrotechniek en elektronica. Een baan met veel verantwoordelijkheid in een groeiend en dynamisch bedrijf. Bij goed functioneren zijn er mogelijkheden voor een vaste baan op termijn.

Solliciteren?

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Marion Borgmans T 0497-36955.
Je sollicitatiebrief inclusief CV kun je sturen naar mbo@prowork.nl.