+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

 Kom jij ons team versterken?

  • Vacature Zelfstandig Elektromonteur

 

Prowork is een specialist op het gebied van domotica, audio/video en beveiliging. Al ruim 20 jaar maken wij gebouwen slim, veilig en comfortabel. Steeds in het teken van duurzaamheid, comfort en maximale efficiëntie. Wij vertalen complexe techniek naar eenvoud, hierbij staat het gebruiks- en bedieningsgemak voor de klant voorop. Dat doen wij voornamelijk in de luxere particuliere woningbouw en bedrijfspanden.

 

Functieomschrijving

Wegens groei zoeken wij een enthousiaste nieuwe collega die het leuk vindt om aan de slag te gaan met de nieuwste technieken zoals domotica, audio/video en geavanceerde beveiligingssystemen. Je vindt het leuk om specialistisch bezig te zijn en toch zeer gevarieerd. Bij Prowork is geen dag hetzelfde.

Je kerntaken zijn dan ook heel afwisselend: van installatie tot het oplossen van technische storingen. Van actief meedenken met klanten tot projectvoorbereiding en programmeren. Afhankelijk van je kennis en ervaring. Dit allemaal in samenwerking met gepassioneerde collega’s en je klant.

Funcie-eisen

Je hebt een afgeronde opleiding elektrotechniek aangevuld met enkele jaren werkervaring. Je bent toe aan een volgende stap met meer uitdaging in de techniek. Je bent leergierig, zelfstandig, enthousiast, flexibel en communicatief vaardig. Bovendien ben je een teamplayer, want we gaan bij Prowork voor elkaar door het vuur.

Wat biedt Prowork jou?

Prowork is een succesvol bedrijf met enthousiaste, competente en gedreven medewerkers. In een prettige werksfeer gaan we voor de beste oplossing voor de klant. Maar wellicht nog belangrijker, je kunt hier groeien, je kunt jezelf ontwikkelen. Je krijgt vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. Er wordt naar jou geluisterd. Je geeft samen met je collega’s inhoud aan de filosofie van ons bedrijf. Het spreekt voor zich dat de arbeidsvoorwaarden zonder meer marktconform zijn.

Ben jij op zoek naar een uitdaging waarin je het verschil kan maken? Neem dan zeker contact met ons op!

Voor meer informatie bel gerust met Michiel Jansen, tel 0497-369555.

Je sollicitatiebrief met CV mag je sturen naar mbo@prowork.nl

Pin It on Pinterest