+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Diensten


EEN SLIMME WONING

In een woning komen vele technieken samen. Denk aan de verlichting, de warmtepomp, een beveiligingssysteem, uw audio apparatuur en televisie, elektrische zonwering en gordijnen, een ICT- en Wifi-netwerk, het intercomsysteem bij de voordeur of poort enz.

Bij Prowork kunt u terecht voor deze technieken afzonderlijk óf geïntegreerd in één systeem. In het laatste geval spreken we over domotica en maken we van uw woning een slimme woning. Dat geeft meer comfort, een gerust gevoel, veiligheid en flexibiliteit. Het maakt langer zelfstandig thuis wonen makkelijker. Bovendien draagt het bij aan de duurzaamheid van de woning.

SPECIALIST

Domotica is een heel breed begrip. Verkrijgbaar in vele soorten, smaken en kleuren. Wilt u een betrouwbaar systeem met een goede prijs-/kwaliteit verhouding? Kies dan voor een specialistische partij met veel kennis en ervaring. Van advies tot aanleg. Prowork is niet voor niets al ruim 20 jaar toonaangevend in domotica en aanverwante producten. Door onze jarenlange expertise kunnen wij onafhankelijk van leveranciers werken en direct eerste service verlenen.

Zelf domotica zien én ervaren?

Wij ontmoeten u graag in ons Experience Center te Bladel.

Pin It on Pinterest