+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Domotica in de tuin

Het is een zwoele zomeravond, de zon gaat onder maar u wilt toch met een leesboek buiten blijven zitten? Neem dan uw smartphone erbij en bedien de terrasverlichting. Vanuit uw luie stoel, vanaf uw eigen terras.

De tuin is een steeds belangrijker onderdeel van onze leefomgeving. De woning en de tuin sluiten ook qua woonsfeer vaak naadloos op elkaar aan. In de zomer de tuindeuren opengooien en de tuin gebruiken als een verlengstuk van uw woning. Op deze fijne buitenplekjes wilt u ook comfortabel genieten van de slimme functies van domotica.

Een belangrijk element in de tuin is de verlichting. Niet enkel voor de sfeer, maar ook voor de veiligheid rondom uw huis. In de nachtelijke uren is de tuin tenslotte een zwart gat. Met de juiste verlichting kunt u de tuin echter op een sfeervolle manier belichten en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden. Domotica kan hier een rol spelen met ‘slimme’ verlichting. Verlichting met bewegingssensoren of verlichtingssystemen die inschakelen na zonsondergang. U kunt groepen lampen inschakelen maar ook individuele lampen bedienen. De mogelijkheden zijn legio.

Vooral de zonnigste maanden van het jaar staan bol van de sportevenementen. Toch zonde als u die binnen op uw tv moet bekijken, terwijl het buiten mooi zomerweer is. Wat dacht u van een buitenbioscoop? Hiermee kunt u in uw tuin genieten van het mooie weer én de prestaties van uw sporthelden. Vrienden en familie kunnen gezellig meekijken, want het scherm is groot genoeg. Bent u geen sportfanaat? Dan draait in de thuisbioscoop ongetwijfeld een spannende film. Wilt u ook uw favoriete film middenin uw eigen tuin bekijken? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over het plaatsen van een buitenbioscoop.

Maar ook op andere gebieden kunnen domotica systemen een meerwaarde vormen binnen uw tuin. Kies bijvoorbeeld in de zomer voor functionaliteit waarmee u de sproei installatie kunt aan- en uitschakelen. Ook als u niet thuis bent kunt u dit vanaf een afstand handig regelen. Of geniet, met een terrasverwarming, nog langer van de zwoele zomeravonden.

Zo biedt domotica dus vele mogelijkheden en heeft u genoeg om over na te denken bij het aanleggen van uw tuin. Wilt u advies of wilt u deze ‘buiten’ domotica in actie zien?

Neem contact met ons op voor advies, een demo of een offerte. Bel 0497-369555 of stuur een mail naar info@prowork.nl, 

 

Zelf domotica zien én ervaren?

Wij ontmoeten u graag in ons Experience Center te Bladel.

Pin It on Pinterest