+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Langer thuis wonen

langer thuis wonen

 

De zorg wordt steeds duurder en de overheid verwacht dat we langer thuis blijven wonen. Dat laatste is mogelijk met de domotica oplossingen van Prowork.

Langer thuis wonen door verhoging van uw comfort. Slijtage aan gewrichten en rug zijn op zich al erg genoeg. Met domotica kunt u uw bestaande woning eenvoudig aanpassen zodat u niet meer hoeft te bukken om een lamp in te schakelen. Gebruik de opbouwschakelaar en de opbouwdimmer om apparaten en lampen in te schakelen vanuit uw stoel met een afstandsbediening, smartphone of tablet. Er is dus geen verbouwing nodig.

Veilig langer thuis blijven wonen. Domotica biedt daarnaast ook meer veiligheid in huis met diverse soorten en maten sensoren. Deze sensoren helpen om tijdig gewaarschuwd te worden in geval van brand, gasontwikkeling en te hoge concentratie koolmonoxide. Hierdoor kunnen mensen in huis maar ook buitenshuis snel gealarmeerd worden, door een optionele draadloze sirene maar ook alarmering per telefoon en sms om familie, buren of een mantelzorger te waarschuwen.

Persoonsalarm met alarmering per telefoon en sms. Met een speciale draadloze personenalarm kan domotica ook ingezet worden om bijvoorbeeld familie of een mantelzorger te informeren mocht er iets aan de hand zijn of hulp nodig zijn. Via o.a. een noodoproepknop, polsband met valdetectie voor ouderen, maar ook een trekkoord in de WC of badkamer kan direct en automatisch een mantelzorger opgeroepen worden. Ook is het mogelijk om gelijktijdig verlichting in te schakelen en zelfs gordijnen te openen.

Bent u benieuwd naar wat Prowork domotica voor u kan betekenen, zodat u langer thuis kunt blijven wonen? Maak een afspraak met Prowork en bezoek de demowoning in het Prowork Experience Center. Daar beleeft u het gemak en het comfort van de alles-in-één controle van uw huis.

Maak uw woning veilig en comfortabel met domotica! Neem contact met ons op voor advies, een demo of een offerte. Bel 0497-369555 of stuur een mail naar info@prowork.nl,

 

Zelf domotica zien én ervaren?

Wij ontmoeten u graag in ons Experience Center te Bladel.

Pin It on Pinterest