+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Hoe werken wij

Van plan om uw woning uit te rusten met domotica? Of het nu gaat om een home cinema systeem in een aparte ruimte, een beveiligingssysteem bij een kleine renovatie en beeld- en geluid volgens de laatste ontwikkelingen………. Prowork ontwerpt, begeleid en realiseert iedere fase.

Advies & Voorbereiding

De eerste fase in een project is de voorbereiding. In een oriënterend gesprek zullen we uitgaande van uw leefstijl, gezinssituatie en wensen bespreken wat mogelijk is of raadzaam te automatiseren.

Wat zijn de behoeftes? Wat is mogelijk en hoe gaat dit werken? Vanuit een initieel voorstel en ontwerp zullen we het systeem toelichten en binnen het budget aanpassen aan de wensen. Vervolgens stellen we een uitgebreid plan op waarin per ruimte exact is aangegeven welke producten worden gebruikt, waar deze geplaatst gaan worden en wat de functionaliteiten daarvan zijn. Uiteraard staat hierbij duidelijk aangegeven wat de kosten zijn.

Projectmanagement & Uitvoering

Na akkoord op de opdracht wordt een duidelijk ontwerp gemaakt zodat u op bouwtekeningen het ontwerp kunt zien en inzicht heeft in waar alle producten geplaatst gaan worden. Prowork onderhoudt contact met alle betrokken partijen. Bouwvergaderingen worden ook regelmatig bijgewoond. Alle voorbereidingen en werkzaamheden vinden in  goed overleg plaats.

Na alle voorbereidingen begint de uitvoer en dus de aanleg van het geheel.

Nadat de installatie uitgebreid getest is zullen we met name de gebruikerservaring optimaliseren. Zo worden bedieningen, per ruimte, aangepast naar de behoeften van de klant. Door de eenvoud van het systeem kan de klant op ieder moment later zelf ook wijzigingen aanbrengen.
Na een maand vindt een afsluitende afspraak plaats om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. Daarna is het tijd om te ‘genieten’.

Service & Onderhoud

Tot slot bieden wij al onze klanten (afhankelijk van het systeem en het gewenste serviceniveau) een passend servicecontract aan. Wij komen dan eenmaal per jaar langs om te controleren of alles naar wens is en eventuele software updates uit te voeren. Tevens bent u dan altijd verzekerd van snelle en gerichte service.

 

“In goed overleg met onze klanten, volgens een duidelijk proces, zorgen we voor het juiste domotica systeem voor iedere woon- of werkomgeving”.