+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Onze werkwijze

Prowork ontwerpt, begeleidt en realiseert iedere fase.

Advies & Voorbereiding

De eerste fase in een project is de voorbereiding. In een oriënterend gesprek zullen we uitgaande van uw leefstijl, gezinssituatie en wensen bespreken wat mogelijk is of raadzaam te automatiseren.

Wat zijn de behoeftes? Wat is mogelijk en hoe gaat dit werken? Vanuit een initieel voorstel en ontwerp zullen we het systeem toelichten en binnen het budget aanpassen aan de wensen. Vervolgens stellen we een uitgebreid plan op waarin per ruimte exact is aangegeven welke producten worden gebruikt, waar deze geplaatst gaan worden en wat de functionaliteiten daarvan zijn. Uiteraard staat hierbij duidelijk aangegeven wat de kosten zijn.

Projectmanagement

Na akkoord op de opdracht wordt een duidelijk ontwerp gemaakt zodat u op bouwtekeningen het ontwerp kunt zien en inzicht heeft in waar alle producten geplaatst gaan worden. Prowork onderhoudt contact met alle betrokken partijen. Bouwvergaderingen worden ook regelmatig bijgewoond. Alle voorbereidingen en werkzaamheden vinden in goed overleg plaats.

Uitvoering en aanleg

De elektrotechnische installatie wordt aangelegd conform het ontwerp. De componenten en verdeelkasten worden gebouwd en uitgebreid getest alvorens deze bij u geplaatst worden.
Schakelmateriaal en bedieningspanelen worden gemonteerd en het domotica systeem kan geconfigureerd worden. De instellingen zijn afgestemd op uw wensen zoals opgenomen in het ontwerp.
Na een maand vindt een afsluitende afspraak plaats om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. Daarna is het tijd om te ‘genieten’.

Service & Onderhoud

Tot slot bieden wij al onze klanten (afhankelijk van het systeem en het gewenste serviceniveau) een passend servicecontract aan. Wij komen dan eenmaal per jaar langs om te controleren of alles naar wens is en eventuele software updates uit te voeren. Tevens bent u dan altijd verzekerd van snelle en gerichte service.

“In goed overleg met onze klanten, volgens een duidelijk proces, zorgen we voor het juiste domotica systeem voor iedere woon- of werkomgeving”.

Pin It on Pinterest