+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Audio + Video

Audio & video domotica

Overweegt u een thuisbioscoop, streaming audio, een multiroom audio systeem of een homecinema opstelling? Ga dan voor beeld en geluid van de hoogste kwaliteit! Wij leveren én installeren de betere audio- en video domotica apparatuur en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bovendien garanderen wij de hoogste kwaliteit en de nieuwste modellen met de voor ons vanzelfsprekend uitstekende garantie.

Meer dan een thuisbioscoop

Bij Prowork vinden we dat onze klanten eindeloos moeten kunnen genieten van beeld en geluid en dat houdt meer in dan enkel een thuisbioscoop. Dat betekent dat onze producten van goede kwaliteit zijn en wij alle ins en outs van het systeem kennen. Dit in combinatie met de juiste installatie en afstelling garandeert urenlang kijk- en luisterplezier. Indien gewenst verzorgen we zelfs een integratie met uw domoticaysteem. Wij werken daarom met gerenommeerde merken zoals Bowers & Wilkins, NAD, DENON, Bluesound, Sonos, Optoma en Sony. Deze  merken zijn niet alleen kwalitatief goed, ze zijn ook naadloos te integreren in onze domoticasystemen zoals Control4 en KNX.

Advies aan huis

Een goede audio-installatie of thuisbioscoop verdient een goed advies. Voor een eerste indruk kunt u inspiratie op doen in ons Experience Center. Indien gewenst komen we ook bij u thuis langs. Om de ruimte zelf te beoordelen, advies te geven over de juiste opstelling of om apparatuur ter plaatse te testen.

Streaming audio, ook outdoor

Breng binnen naar buiten en geniet van lange zomeravonden. Outdoor genieten van streaming audio of video wordt steeds gewoner. De tuin als verlengstuk van uw woning. De muziek gaat geruisloos mee, door deze eenvoudig te streamen naar uw speakers in de tuin of op het terras. Speciale tuinspeakers kunnen namelijk overal ingezet worden. Tussen de planten, in de borders, bij het zwembad en op het terras bijvoorbeeld. Uiteraard voorzien van een Hifi kwaliteit! En wat te denken van buiten genieten van uw favoriete film, sportwedstrijd of concert? Of samen met uw kinderen een potje gamen? Het kan allemaal met een buitenTV of groot scherm.

Zorgeloos presenteren

Een presentatie verzorgen op het werk? Met één druk op de knop sluiten de screens, start de beamer en komt het scherm tevoorschijn. Ook voor het inrichten van een presentatieruimte op kantoor bent u bij Prowork aan het juiste adres.

Zelf domotica zien én ervaren?

Wij ontmoeten u graag in ons Experience Center te Bladel.

Pin It on Pinterest