+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Comfortabel wonen met domotica

Wanneer u thuiskomt is de temperatuur in huis behaaglijk en brandt de verlichting (bij onvoldoende daglicht). Dat is pas comfortabel thuiskomen!

Ons levenspatroon is erg aan het veranderen. Een moderne woning bestaat tegenwoordig uit vele luxe apparaten, veel apparatuur die u moet bedienen. En dat terwijl deze automatisering uw leven eenvoudiger zou moeten maken, niet complexer!

De thermostaat een graadje hoger zetten? De zonweringen in de huiskamer bedienen? Of de gordijnen bij zonsondergang sluiten? Wat ons betreft hoeft u voor al deze handelingen niet meer op te staan, met een slimme domotica oplossing kunt u dit gewoon met uw tablet of smartphone.

Zo weet het alarmsysteem op ieder ogenblik wat de situatie thuis is. Gaat u van huis en activeert u het alarmsysteem, dan is duidelijk dat er niemand meer thuis is. De verwarming, de verlichting en elektronische apparatuur kan uit. En als iedereen ’s nachts slaapt en het alarmsysteem deels is ingeschakeld kan de verwarming een paar graden lager totdat iedereen bijna wakker wordt. Ook kan de verlichting in een zogenaamde ‘nacht ‘stand en zorgt deze voor een subtiele lichtbegeleiding bij een nachtelijk toiletbezoek.

Zó realiseren we met technologie daadwerkelijk comfortabel wonen. Met één centraal systeem regelt u op een eenvoudige wijze alle elektrische handelingen in en rondom uw huis of werkplek. Domotica is eenvoudig bedienbaar via bedieningspanelen, uw telefoon of iPad. Thuis of op afstand. Met domotica komt alles samen: gemak, functionaliteit, comfort en luxe.

Bovendien groeit domotica mee met uw (woon)wensen. Denk bijvoorbeeld aan een gezinssamenstelling die verandert of nieuwe toepassingen die mogelijk gaan worden. Het is dan ook belangrijk dat de woon- en leefomgeving flexibel met deze veranderingen mee beweegt en u zich prettig blijft voelen in uw eigen woning.

Comfortabel wonen met domotica
Wilt u het comfort van woonhuisautomatisering zelf ervaren? Bezoek dan ons Experience Center aan de Mastbos in Bladel. Wij denken graag met u mee over uw (toekomstige) woonwensen en adviseren u over de mogelijkheden van domotica.

Neem contact met ons op voor advies, een demo of een offerte. Bel 0497-369555 of stuur een mail naar info@prowork.nl,

Zelf domotica zien én ervaren?

Wij ontmoeten u graag in ons Experience Center te Bladel.

Pin It on Pinterest