+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Team:

Michiel Jansen

Michiel Jansen

Directeur

Per 1 januari 1997 startte Michiel het bedrijf. Een van de eerste opdrachten was het aanleggen van een domoticasysteem in een particuliere woning. Een prachtig project waar de passie ontstond voor deze hedendaagse techniek.  Naast de dagelijkse leiding houdt Michiel zich bezig met de verkoop, calculatie en acquisitie. En met regelmaat vind u hem terug in de praktijk ter ondersteuning van de monteurs bij de programmatie of installatie.

Marion Borgmans

Marion Borgmans

Office manager

Na een mooie loopbaan bij de Rabobank besloot Marion in 2011 in te stappen in het bedrijf Prowork.

Marion is partner én rechterhand van Michiel. Zij is het eerste aanspreekpunt op het bedrijf, verantwoordelijk voor de marketing/pr, HR-zaken en verkoop.  Daarnaast is zij actief binnen verschillende netwerkverenigingen.

Rob van Gorp

Rob van Gorp

Allround monteur

Rob van Gorp is eind 2013 gestart bij Prowork en heeft zich ontwikkeld tot een allround monteur van elektro, A/V tot domotica.

Zowel Rob als Rob zijn zelfstandig werkend en begeleiden uw project van A tot Z.

Rob Meulenbroeks

Rob Meulenbroeks

Allround monteur

Begin 2016 is Rob Meulenbroeks ons team komen versterken. Zijn kennis op het gebied van beveiligingstechnieken is een welkome aanvulling op ons totaalpakket. Rob ontwikkelt zich snel in de materie van audio en domotica.

Enjoy Technology!

Beleef en ervaar zelf de slimme domotica oplossingen

Het Prowork Experience Center is op afspraak te bezoeken.

Maak hiervoor een afspraak via +31 (0)497 369555 of stuur een mail naar info@prowork.nl