+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Wie zijn wij?

Michiel Jansen

Directeur
Per 1 januari 1997 startte Michiel het bedrijf. Een van de eerste opdrachten was het aanleggen van een domoticasysteem in een particuliere woning. Een prachtig project waar de passie ontstond voor deze hedendaagse techniek. Naast de dagelijkse leiding houdt Michiel zich bezig met de verkoop, calculatie en acquisitie. En met regelmaat vindt u hem terug in de praktijk ter ondersteuning van de monteurs bij de configuratie of installatie.

Marion Borgmans

Directeur
Na een mooie loopbaan bij de Rabobank besloot Marion in 2011 in te stappen in het bedrijf Prowork.

Marion is partner én rechterhand van Michiel. Zij is het eerste aanspreekpunt op het bedrijf, verantwoordelijk voor de marketing, verkoop, HR-zaken en administratie. Daarnaast is zij actief binnen verschillende netwerkverenigingen.

Rob van Gorp

Allround monteur
Een gedreven monteur met veel kennis en ervaring in de techniek. Creatief en denkend in oplossingen. Naast installatie van elektra, audio/video- en beveiligingssystemen programmeert hij ook domotica projecten. Rob begeleidt graag projecten en monteurs in het veld.

Rob Meulenbroeks

Allround monteur
Een elektromonteur in hart en nieren. Zijn specialisme ligt in de beveiligingstechniek.
De afgelopen jaren bij Prowork heeft hij zich verder ontwikkeld in de installatie van audio en videosystemen en het configureren van domotica. Hij geniet van de diversiteit binnen het bedrijf; ‘elke dag is weer anders’.

Matthijs Stokmans

Monteur
Als leerling monteur gestart en inmiddels werkzaam als gediplomeerd elektromonteur niveau 4.
In korte tijd is hij gegroeid naar een zelfstandig monteur en leert nu zelf onze stagiaires de kneepjes van het vak. Matthijs blijft leergierig en bereid de nodige verdiepingscursussen te volgen o.a. op het gebied van huisautomatisering.

Wil jij ons team komen versterken?

Pin It on Pinterest