+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

The Art of Living

Woon- en lifestylemagazine “the art of living” wordt sinds 2001 in Nederland en vanaf 2006 in Nederlandstalig België uitgebracht. In eerste instantie als woonmagazine, later gecombineerd met lifestyle. “the art of living” biedt ruimte aan reportages van prestigieuze nieuwbouwprojecten, bijzondere gebouwen en woningen, de nieuwste trends wat betreft interieur en tuinarchitectuur, en is tevens gericht op mode, sieraden, beauty en health.

Hoog Design

Hoog is dé site waar u inspiratie vindt voor exclusieve woon- en tuininspiratie. De mooiste binnenkijkers en projecten van architecten, interieurarchitecten en tuinarchitecten. Inspiratie door realisatie met een moderne, klassieke of landelijke woonstijl. Bewonder talloze woonideeën zonder de weg kwijt te raken, doe interieur inspiratie op en ontmoet de interieurarchitecten en partners die verantwoordelijk zijn voor de realisatie van de prachtige ontwerpen.

Watkostbouwen.nl

Met deze website kunt u eenvoudig uw droomhuis samenstellen, van Armatuur tot Zinkwerk. Bij elke ruimte kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Een luxe badkamer of toch liever een uitgebreide leefkeuken? Uw keuzes zijn steeds te wijzigen, waarbij de website de kosten steeds herberekent.

 

Pin It on Pinterest