+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Over PROWORK


ENJOY TECHNOLOGY!

Met één afstandsbediening, een smartphone of tablet alles thuis of op het werk aansturen? Van verlichting, klimaat, audio en video tot en met beveiliging? Hoe prettig is dat! Prowork loopt voorop in deze nieuwe manier van wonen en werken. Onze 18 jaar kennis en ervaring delen we graag met onze klanten. Samen genieten we van de nieuwste ontwikkelingen op woon- en werkgebied. ‘Enjoy technology’ is ons motto.

Prowork is daarnaast een merkonafhankelijke meedenker en daarmee in staat om klantwensen ook echt centraal te stellen. Samenwerken is onze tweede natuur. Voor een goede integratie is samenwerking met installateurs, aannemer en opdrachtgever van groot belang.

KENNIS MAKEN?

Wilt u kennismaken met Prowork en zich persoonlijk laten adviseren? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan van ons Experience Center.

Team:

Michiel Jansen

Michiel Jansen

Directeur

Per 1 januari 1997 startte Michiel het bedrijf. Een van de eerste opdrachten was het aanleggen van een domoticasysteem in een particuliere woning. Een prachtig project waar de passie ontstond voor deze hedendaagse techniek.  Naast de dagelijkse leiding houdt Michiel zich bezig met de verkoop, calculatie en acquisitie. En met regelmaat vind u hem terug in de praktijk ter ondersteuning van de monteurs bij de programmatie of installatie.

Marion Borgmans

Marion Borgmans

Office manager

Na een mooie loopbaan bij de Rabobank besloot Marion in 2011 in te stappen in het bedrijf Prowork.

Marion is partner én rechterhand van Michiel. Zij is het eerste aanspreekpunt op het bedrijf, verantwoordelijk voor de marketing/pr, HR-zaken en verkoop.  Daarnaast is zij actief binnen verschillende netwerkverenigingen.

Rob van Gorp

Rob van Gorp

Allround monteur

Rob van Gorp is eind 2013 gestart bij Prowork en heeft zich ontwikkeld tot een allround monteur van elektro, A/V tot domotica.

Zowel Rob als Rob zijn zelfstandig werkend en begeleiden uw project van A tot Z.

Rob Meulenbroeks

Rob Meulenbroeks

Allround monteur

Begin 2016 is Rob Meulenbroeks ons team komen versterken. Zijn kennis op het gebied van beveiligingstechnieken is een welkome aanvulling op ons totaalpakket. Rob ontwikkelt zich snel in de materie van audio en domotica.

Merken: