+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Duurzamer leven met domotica

 

 

Vind u het ook belangrijk om energie- en milieubewust te wonen? Wilt u meehelpen om het milieu te sparen voor uw (klein)kinderen?

Domotica kan een rol vervullen bij het duurzaam en energiezuinig wonen. Een aanwezigheidsschakelaar zorgt er bijvoorbeeld voor dat het licht alleen aan is, wanneer nodig. Ook kunt u met uw pc of telefoon de thermostaat bedienen. De gewenste warmte in de ruimte die u zelf kiest. En bent u niet thuis dan is alles gemakkelijk en snel uit te schakelen. Domotica zorgt er dan voor dat bij thuiskomst uw huis weer behaaglijk warm is.

Heeft u een warmtepomp? Ook deze is middels een slimme koppeling met domotica te bedienen.

Met domotica creëert u meer duurzaamheid in en rondom uw woon- of werkomgeving. U krijgt inzicht in het stroomverbruik, met een druk op de knop ziet u waarop u kunt besparen. Dit is zowel bij bestaande woningen als nieuwbouwprojecten toe te passen.

Wilt u domotica zelf ervaren en beleven? Bezoek dan ons Experience Center aan de Mastbos in Bladel. Wij denken graag met u mee over uw (toekomstige) woonwensen en adviseren u over de mogelijkheden van domotica.

Wilt u met domotica bijdragen aan een beter milieu? Neem contact met ons op voor advies, een demo of een offerte. Bel 0497-369555 of stuur een mail naar info@prowork.nl, 

 

 

 

Zelf domotica zien én ervaren?

Wij ontmoeten u graag in ons Experience Center te Bladel.

Pin It on Pinterest