+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Home entertainment

Vindt u het heerlijk om languit op de bank te genieten van uw favoriete serie? Dit kan nu ook in uw eigen thuisbioscoop. Of wat dacht u van de nieuwste games spelen op een groot scherm?

De mogelijkheden van home entertainment in uw huis zijn nagenoeg ongelimiteerd. En tegenwoordig voor iedereen realiseerbaar! U geniet van uw lievelingsmuziek in elke ruimte, binnen en zelfs buiten. De muziek wordt gestart, de versterker aangezet en het volume op het juiste niveau ingesteld. Dit met de hoogste kwaliteit en met de nieuwste moderne (design) modellen.

Of tv kijken op een groot scherm in uw woonkamer of slaapkamer. De ultieme thuisbioscoop. Prowork levert vakkundig advies over wat voor u het meest geschikt is. Samen met u bekijken we de beste oplossing voor de ruimte en het effect dat u wilt bereiken. Zo krijgt u de echte bioscoopervaring bij u in huis. Uw woonhuis, uw droomhuis!

Wilt u domotica zelf ervaren en beleven? Bezoek dan ons Experience Center aan de Mastbos in Bladel. Wij denken graag met u mee over uw (toekomstige) woonwensen en adviseren u over de mogelijkheden van domotica.

Neem contact met ons op voor advies, een demo of een offerte. Bel 0497-369555 of stuur een mail naar info@prowork.nl, 

Zelf domotica zien én ervaren?

Wij ontmoeten u graag in ons Experience Center te Bladel.

Pin It on Pinterest