+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Veiligheid

Veiligheid

Een veilig gevoel draagt bij aan comfortabel wonen en werken. Prowork is expert op het gebied van home security in de ruimste zin van het woord. Dat geldt zowel voor losse camera- en alarmsystemen als voor de volledig, met behulp van domotica geïntegreerde, beveiligingstechnieken. Home security als uitgangspunt voor de beveiliging van uw woning, maar ook uw kantoor, winkel of bedrijfspand. Denk aan cameratoezicht bij de voordeur, zodat er vanuit keuken of kantoor volledig zicht is op de entree. Of een alarmsysteem met schrikverlichting dat ongenode gasten afschrikt en verjaagt. Zelfs vanuit uw vakantieverblijf is toezicht op uw woning of bedrijf mogelijk! En met lichtsimulatie lijkt het alsof er gewoon iemand aanwezig is. U heeft de volledige regie.

Voorkomen is beter

Een goede beveiliging begint ermee om ongewenste personen uit de buurt van uw woning of bedrijf te houden. Dus ruim voordat het alarm afgaat en de inbreker al binnen is. Gelukkig kunt u zélf al veel voorkomen. Zorg bijvoorbeeld voor voldoende licht in en rondom het pand. Sluit deuren en ramen voordat u gaat, zelfs als is het maar voor een korte boodschap.

Home security: gegarandeerd veilig

Wilt u gegarandeerd veilig wonen? Dan kunt u veel laten doen. Geavanceerde technische hulpmiddelen die u informeren wanneer de alarmbellen gaan rinkelen. Denk bijvoorbeeld aan een inbraakalarm, het plaatsen van camera´s op strategische plekken en schrikverlichting. Inbrekers kijken voornamelijk naar deze risico’s. Zien ze camera´s hangen? Dat is voor hen direct een teken dat ze hier weg dienen te wezen en snel ook. Zo werkt home security preventief voor u. Wel zo’n veilig gevoel.

Domotica & beveiliging

Nóg leuker wordt het met domotica en beveiliging. Zo krijgt het boevengilde helemaal geen vat op het huis. Omdat er op bepaalde tijden gordijnen dichtgaan en de verlichting zich op verspringende tijden verplaatst in een woning, denken inbrekers dat de bewoners thuis zijn. Domotica regelt ook automatisch een muziekje in huis, of dat de ‘hond’ gaat blaffen zodra iemand de tuin of de inrit nadert. Heeft u tuinspeakers, dan kunnen we in plaats van muziek een melding laten klinken zoals; ‘u bent gedetecteerd, verlaat het terrein. De politie wordt opgeroepen’.

Brand en domotica

Een ander risico vormt brand waarvoor u graag beveiligd wilt zijn. Met een domoticasysteem kunt u brand voorkomen door bijvoorbeeld bepaalde wandcontactdozen spanningsloos te maken als u de woning verlaat of met vakantie gaat. Zo weet u zeker dat er geen onnodige apparaten aan blijven staan met brand tot gevolg. Toch een brand in de woning? Het domoticasysteem zorgt dat de gehele woning verlicht wordt, de rolluiken openen en eventuele elektrische sloten ontgrendelen zodat u de woning snel kunt verlaten.

Onzichtbare rookmelder

Rookmelders waarschuwen bewoners bij brand én ze zijn wettelijk verplicht. Maar door hun vormgeving zijn ze vaak een doorn in het oog. Prowork heeft rookmelders die u nauwelijks ziet. Subtiel weggewerkt in het plafond en net zo effectief!

Zelf domotica zien én ervaren?

Wij ontmoeten u graag in ons Experience Center te Bladel.

Pin It on Pinterest