+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Domotica

Wilt u uw huis of kantoor met één druk op de knop aangenamer, comfortabeler, veiliger en energiezuiniger maken? Maak in uw huis of bedrijfspand dan gebruik van domotica!

Wat is domotica?

Domotica is een techniek die het leef- en werkcomfort verhoogt, meer veiligheid biedt en een uitgebalanceerd energiebeheer mogelijk maakt. Door techniek te integreren in plaats van te kiezen voor losstaande oplossingen, kunt u werkelijk genieten. Met één druk op de knop schakelt u uw woning over op ‘waakstand’ als u het huis verlaat. Verlichting die uit moet dooft. Gordijnen sluiten automatisch zodra de schemer invalt. Het alarm wordt geactiveerd en bepaalde stopcontacten worden spanningsloos gemaakt. En dat alles met slechts één simpele handbeweging.

 

Advies over domotica

Voor advies over domotica bent u bij Prowork aan het goede adres. We informeren u graag over de mogelijkheden. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid apparatuur bij ons aan te schaffen. Onze domotica producten zijn betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Veelal gebaseerd op KNX, de wereldwijde standaard met een open protocol. Zoals bijvoorbeeld Control4, Zennio en Basalte. Domotica wordt in alle mogelijke woningen, bedrijfspanden, horecagelegenheden of zorginstellingen toegepast.

Wilt u domotica in actie zien?

Maak een afspraak met Prowork en bezoek de demowoning in het Prowork Experience Center. Daar beleeft u het gemak en het comfort van de alles-in-één controle van uw huis of bedrijfspand!

Maak uw woning of bedrijfspand slim met domotica!

Neem contact op met Prowork voor advies, een demo of een offerte.

Pin It on Pinterest