+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Electronica

Met domotica kunt u meer dan alleen verlichting schakelen. Met ons systeem kunt u ook apparaten in- en uitschakelen. Bijvoorbeeld het uitschakelen van een televisie op de kinderkamer als de kinderen moeten gaan slapen. Of schakel met één druk op de knop uw bureau met computer, lamp en printer in- en uit om sluipverbruik te stoppen en daarmee geld te besparen.

Enkele mogelijkheden van het draadloos schakelen van uw electronica

  • De televisie op stand-by zetten en sfeerverlichting inschakelen met één druk op de knop
  • De elektrische pomp voor een fontein in de tuin inschakelen op bepaalde tijden
  • De spelcomputer uitschakelen zodra de kinderen op bed moeten gaan
  • Apparatuur rond uw bureau met één druk op de knop in- en uitschakelen, bijvoorbeeld een computer, monitor, printer, bureaulamp
  • Apparaten in de keuken uit veiligheid uitschakelen bij het afgaan van het personenalarm of het verlaten van de woning

Op afstand de status controleren en al uw electronica bedienen

Met onze domotica kunt u op afstand controleren of uw electronica nog ingeschakeld is en deze indien nodig alsnog uitschakelen. Of juist op afstand een specifiek apparaat inschakelen. Dit kan via uw smartphone of tablet, waar u ook bent.

Sluipverbruik van uw electronica stoppen

Door apparatuur ook met onze domotica in- en uit te schakelen kunt u sluipverbruik stoppen. Veel apparaten gebruiken nog stroom terwijl u ze uitgeschakeld heeft, bijvoorbeeld een televisie of een computer. Door deze apparaten uit te schakelen met onze domotica wordt ook het sluipverbruik gestopt en kunt u energie besparen. Dit is goed voor het milieu en hiermee kunt u kosten besparen.

Wilt u domotica in actie zien?

Maak een afspraak met Prowork en bezoek de demowoning in het Prowork Experience Center. Daar beleeft u het gemak en het comfort van de alles-in-één controle van uw huis of bedrijfspand!

Maak uw woning of bedrijfspand slim met domotica!

Neem contact op met Prowork voor advies, een demo of een offerte.

Pin It on Pinterest