+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

KNX

Of het nu over een eengezinswoning of een kantorencomplex gaat, de vraag naar comfort en flexibiliteit voor het beheer van luchtbehandeling, verlichting en toegangscontrole neemt toe. De vraag naar KNX domotica is groot. Tegelijkertijd wordt het efficiënter gebruik van energie steeds belangrijker. Meer comfort en veiligheid gekoppeld aan een lager energieverbruik kan alleen met intelligente besturings- en controlesystemen zoals KNX domotica.

KNX standaard

Om een soepele gegevensoverdracht van en naar alle componenten van domotica te verzekeren, is er een standaard nodig dat er voor zorgt dat al deze componenten met elkaar kunnen communiceren, ze als het ware dezelfde ’taal’ te laten spreken. Er is goed nieuws want deze standaard bestaat: KNX.

 

Wat is KNX?

KNX is een wereldwijd gebruikte open standaard in de wereld van huis- en gebouwautomatisering.

KNX wereldwijd

KNX is een internationaal erkende standaard. Dat betekent dat producten uit de hele wereld uitgerust met deze KNX standaard met elkaar kunnen worden gecombineerd. Deze standaard wordt gegarandeerd met het handelsmerk KNX. Installateurs die met deze standaard werken hebben alle een gecertificeerde opleiding gevolgd.

Ook Prowork werkt met de KNX standaard

Hiermee bent u verzekerd van domotica apparatuur die werkt volgens de internationale KNX standaard en kan samenwerken met alle andere KNX apparatuur in uw woning of bedrijf.

Wilt u onze KNX domotica in actie zien?

Maak een afspraak met Prowork en bezoek de demowoning in het Prowork Experience Center. Daar beleeft u het gemak en het comfort van de alles-in-één controle van uw huis of bedrijfspand!

Maak uw woning of bedrijfspand slim met KNX domotica!

Neem contact op met Prowork voor advies, een demo of een offerte.

Pin It on Pinterest