+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Boetiekhotel Faan

In 2023 werd een oude speelboerderij op Ameland omgebouwd naar Boetiekhotel Faan. Hier heeft elke kamer een unieke inrichting. Zo is er een kamer in roze tinten en een kamer in de “gele” stijl. Kamer #3 is rolstoel-toegankelijk en kamer #6 is de kleinste kamer maar wel met een regendouche en een kingsize bed. En het mooiste is dat alle kamers van Boetiekhotel Faan door Prowork zijn voorzien van slimme technologie. 

Domotica in een Hotel

Een hotel voorzien van Domotica maakt dat gasten verrast worden door het gemak, het creëert een gevoel van luxe. De domotica installatie bij Boetiekhotel Faan maakt het mogelijk om contactloos in te checken met je telefoon. Ook het regelen van de verlichting en de kamertemperatuur gaat op een ‘slimme manier’. De stijlvolle bedieningspaneeltjes passen helemaal bij de luxe uitstraling van dit mooie hotel. Het handige informatiescherm bij de entree van het hotel voorziet gasten van alle nodige en handige informatie.

 

Boetiekhote Faan maakte een hele goede beslissing door te kiezen voor de integratie van slimme technologie. De ervaring voor gasten is uniek en biedt vooral veel gemak. En daardoor kunt u als gast maximaal genieten en heerlijk relaxen.

Pin It on Pinterest