+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Droomvilla in Vught

 

Op een prachtige locatie, verscholen in een groene oase van rust, ligt deze schitterende rietgedekte villa met grote tuin. Een comfortabel familiehuis waar je op de bank naar een spannende film kijkt of bij een knisperend haardvuur in de buitenkeuken het glas heft. De bewoners zochten een woning waar ze helemaal tot rust konden komen. Modern en toch warm en huiselijk. Luxe, zodat je in alle comfort kunt ontspannen na een drukke dag. Tegelijkertijd een woning waar ze zich niet druk hoeven te maken over beveiliging. En met alle ruimte voor de kinderen.

Thuisbioscoop

Eén van de wensen was een thuisbioscoop geïntegreerd in de woonkamer. Als ze een film willen kijken verandert met één druk op de knop de woonkamer in een bioscoop. Een groot scherm komt uit het plafond naar beneden, de beamer start op en de verlichting gaat over naar de juiste stand. Het genieten kan beginnen.

Volledige integratie met KNX en Basalte domotica

Verder hebben we in deze woning de verlichting, het klimaat, video, multiroom muziek, het zwembad en een compleet dekkend wifi-netwerk met elkaar geïntegreerd. Voor de domotica integratie in deze woning is gekozen voor een combinatie van KNX met Basalte en Control4 voor een eenvoudige bediening.

Een inbraak- en tuindetectie systeem zorgt voor de aanvullende veiligheid. Wanneer de bewoners het alarm inschakelen dan ‘weet het huis’ dat ze niet thuis zijn en gaat verlichting aan en uit wanneer dat nodig is. Ontdekt het systeem iemand in de tuin dan wordt deze indringer door een geluidsignaal en verlichting geattendeerd dat hij gezien is. De bewoner ontvangt direct een bericht op zijn smartphone.

Doordat wij in een vroeg stadium bij de vernieuwbouw betrokken waren, hebben we een technisch ontwerpplan opgesteld en daarmee alle bekabeling in de woning zodanig verwerkt dat deze onzichtbaar is.

Meer lezen? Deze woning is uitgebreid uitgelicht in een reportage van het magazine The Art of Living.

Copyright: fotografie The Art of Living, Jaro van Meerten

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met ons op!

Terug naar alle referenties

Pin It on Pinterest