+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Moderne levensbestendige woning in Noord Brabant

 

De bewoners van deze woning waren heel duidelijk in hun wens. Een levensbestendige woning, die energieneutraal is en met ‘slimme’ toepassingen zoals domotica, optimaal wooncomfort verzorgt zodat ze langer thuis kunnen blijven wonen.

 

Control4 als totaaloplossing voor levensbestendige woning

Voor deze woning hebben we een totaaloplossing bedacht waardoor alles; van beeld, audio en verlichting, tot aan beveiliging en temperatuur, in één systeem is ondergebracht.

We hebben daarbij gebruikgemaakt van het Control4 systeem, een uitblinker als het gaat om totaaloplossingen voor bestaande en nieuwbouw woningen. Je bedient en beheert alles eenvoudig met één gebruiksvriendelijke app. Denk daarbij aan de warmtepomp, alle verlichting zowel binnen als buiten en in iedere kleur en sfeer, de zwembadinstallatie, de complete audio- en video-installatie, het Architect Frame van Bowers & Wilkins, de beveiliging met camera- en intercomsysteem, tuindetectiesysteem, beregening in combinatie met een weerstation, tot aan de gashaard en zonnepanelen. Dat is wat we bij Prowork bedoelen met een totaaloplossing voor een levensbestendige woning! Dit systeem van Control4 garandeert een optimale beleving van de technologie.

Het intensief voortraject met de bewoners heeft zich beloond in een vlekkeloos verloop tijdens het bouwproces:

 “Wat erg fijn is, is dat Prowork alles in eigen beheer realiseert. Hierdoor konden we snel en makkelijk schakelen en sloot alles perfect op elkaar aan.”

Copyright: Fotografie Dré Wouters, The Art of Living magazine

Meer weten over dit onderwerp? Neem contact met ons op!

Terug naar alle referenties

[dss_masonry_gallery images=”2932,2931,2930,2929,2928,2927,2926,2925,2924,2923,2922,2921″ gallery_orderby=”rand” columns=”3″ _builder_version=”4.2.2″][/dss_masonry_gallery]

Pin It on Pinterest