+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Streaming audio

Bent u een muziekliefhebber? Dan gaat u voor streaming audio van de hoogste kwaliteit! Wilt u een multiroom muzieksysteem of muziek van schitterende kwaliteit in de woonkamer? Wij leveren de betere audioapparatuur voor streaming audio en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bovendien garanderen wij de hoogste kwaliteit en de nieuwste modellen met de voor ons vanzelfsprekende uitstekende garantie.

 

Wat is streaming audio?

Met streaming audio wordt een techniek bedoeld waarbij muziekbestanden als het ware ‘stromen’ van de ene plaats (daar waar het bestand opgeslagen is) naar de andere plaats (daar waar het bestand weergegeven wordt). Tijdens dit streamen kan er al naar het bestand geluisterd worden. Dit in tegenstelling tot ‘downloaden’, waarbij een bestand eerst in zijn geheel verplaatst wordt, waarna het geopend en beluisterd kan worden.

Apparatuur voor streaming audio

Natuurlijk is het prachtig om in uw huis op alle mogelijke plekken naar muziek te kunnen luisteren die vanaf uw streaming audio apparaten of van het internet worden gestreamd. Wij hebben streaming audio apparatuur van hoge kwaliteit in onze collectie. Indien gewenst kan deze apparatuur ook compatibel zijn met uw domoticasysteem.

Wilt u onze streaming audio apparatuur in actie zien?

Neemt u dan contact op met Prowork en maak kennis met onze streaming audio apparatuur. Of maak een afspraak en bezoek de demowoning in het Prowork Experience Center. Daar beleeft u de kwaliteit, het gemak en het comfort van onbeperkte streaming audio.

Geniet van streaming audio in heel uw huis!

Neem contact op met Prowork voor advies, een demo of een offerte.

Pin It on Pinterest