+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Thuisbioscoop

Bent u een filmliefhebber? Dan gaat u voor beeld en geluid van de hoogste kwaliteit! Streaming audio, een multiroom muzieksysteem of zelfs een home cinema in uw woonkamer? Wij leveren de betere audio- en videoapparatuur en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bovendien garanderen wij de hoogste kwaliteit en de nieuwste modellen met de voor ons vanzelfsprekende uitstekende garantie.

Thuisbioscoop

Thuistheater, home cinema, home theater of thuisbioscoop. Het principe is hetzelfde: een ruimte die perfect ingericht is om te genieten van uw favoriete films. Met de juiste kwalitatief hoogwaardige apparatuur vergroot u uw kijkplezier. Ook bioscopen spelen hier op in en bieden u de mogelijkheid bioscoopfilms thuis te bekijken.

Totaalconcept

Met de toepassing van domotica maakt Prowork het mogelijk uw tv’s te bedienen met uw iPhone, iPad of tablet. Het totaalconcept dat Prowork biedt bestaat uit de keuze voor een beamer met –scherm of een tv-scherm, de audioapparatuur én de juiste verlichting voor de ultieme sfeerbeleving.

Wilt u het thuisbioscoop systeem in actie zien?

Maak een afspraak met Prowork en bezoek de demowoning in het Prowork Experience Center. Daar beleeft u de kwaliteit, het gemak en het ongekende plezier van de home cinema.

Geniet van al uw films met ons thuisbioscoop systeem!

Neem contact op met Prowork voor advies, een demo of een offerte.

Pin It on Pinterest