+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Kom jij ons team versterken?

 

Vacature Elektromonteur

Elektrotechnische installaties monteren in de luxe villabouw, samen met jouw collega’s een comfortabele, veilige en slimme woning realiseren en zorgen dat je project volgens planning verloopt. Als elektromonteur bij Prowork krijg je de kans om een project van A tot Z te realiseren en te begeleiden.

Functieomschrijving

Jouw werkdagen zijn afwisselend en vliegen voorbij! Aanleggen van kabels, installeren van een hoofdverdeler, ophangen van kostbare armaturen, installeren van audioapparatuur of een thuisbioscoop, beveiligingscamera’s of een wifi netwerk aanleggen. Elke dag is weer anders en staat steeds in het teken van de klant. Jij weet van aanpakken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Je geniet er juist van om kwaliteit te leveren en de klant te verrassen. Je werkt veelal voor opdrachtgevers in het hogere segment.

Je kent de kneepjes van het vak, legt moeiteloos een installatie aan en deelt de liefde voor het vak graag met collega’s.
Heb jij zin om de elektrotechnische projecten van Prowork samen met je collega’s tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Wat ga je doen?

Als elektromonteur bij Prowork werk je mee aan de realisatie van prachtige villa’s. De ene dag werk je nauw samen met een collega, de volgende dag geef je leiding aan een stagiair/BBL-er of werk je alleen aan een project. Met veel aandacht voor kwaliteit realiseer je elektrotechnische installaties volgens tekening. Zie je oplossingen die beter kunnen? Dan ben je communicatief genoeg om met de opdrachtgever en/of de projectleider te overleggen.

Eisen

Je hebt minimaal een mbo 3 diploma elektrotechniek of vergelijkbaar niveau door werkervaring.
Bij voorkeur aangevuld met enkele jaren ervaring als (eerste) monteur elektrotechniek.
In het bezit van VCA VOL. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen.
Rijbewijs B.

Natuurlijk kijken we naar je diploma’s en ervaring. Maar we vinden het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk. Je bent toe aan een volgende stap met meer uitdaging in de techniek en hebt de wil om iets moois te maken voor de klant. Je bent leergierig, zelfstandig, enthousiast, flexibel en communicatief vaardig.

Bovendien werk je netjes. Zoals monteren volgens voorschriften, componenten haaks of waterpas bevestigen en rommel meteen opruimen. Je geeft de klant een hand en staat hem netjes te woord.

Wat mag je van Prowork verwachten

Prowork is een succesvol bedrijf met enthousiaste, competente en gedreven medewerkers. We zijn een klein team, bestaande uit 6 personen. Dat betekent korte lijnen.  In een prettige werksfeer gaan we voor de beste oplossing voor de klant. Maar wellicht nog belangrijker, je kunt hier groeien, je kunt jezelf ontwikkelen. Je krijgt vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. Er wordt naar jou geluisterd. Je geeft samen met je collega’s inhoud aan de filosofie van ons bedrijf. Het spreekt voor zich dat de arbeidsvoorwaarden zonder meer marktconform zijn.

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt in een zelfsturend team waarin ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd worden.

Solliciteren of Aanvullende informatie?

Ben jij op zoek naar een uitdaging waarin je het verschil kan maken?

Kom gerust eens langs. In ons Experience Center laten we je graag zien wat voor moois wij maken en met welke passie.

Voor meer informatie neem je contact op met Michiel Jansen, tel 0497-369555.

Wil je direct solliciteren stuur dan je CV met een begeleidend schrijven naar mbo@prowork.nl

Pin It on Pinterest