+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Modernste techniek in luxe villa

,

Onlangs mochten we een prachtige luxueuze villa in Brabant voorzien van een domoticasysteem met uitgebreide mogelijkheden. Het resultaat is een heerlijk ’thuis’ met een schitterend interieur en tegelijk met alle gemakken, comfort en veiligheid.

Domoticasysteem combineert stijl, comfort en veiligheid

De bewoners van deze prachtige Brabantse villa wilden graag een geavanceerd domoticasysteem. Klimaatbeheersing werd toegepast en de aansturing van verlichting, audio en elektrische gordijnrails van Goelst. Daarnaast werd ook luxe schakelmateriaal van Ekinex, intercom en beveiliging geïntegreerd.

Comfort en veiligheid komen samen en deze combinatie klinkt voor ons als muziek in de oren.

Domoticasysteem van topkwaliteit

Voor deze installatie hebben we gekozen voor een combinatie van KNX-installatie met Control4. Een krachtig platform waarmee we alle gewenste functionaliteiten konden integreren in één centrale bediening. Het luxe schakelmateriaal van Ekinex blend prachtig met het interieur en wordt bediend via één app. Zowel binnen- als buitenhuis of zelfs in het buitenland.

Het eindresultaat: een luxueuze villa voorzien van de modernste techniek, onzichtbaar en subtiel waar de bewoners genieten van maximaal comfort. De prachtige foto’s zijn hieronder te bewonderen.

Enjoy Technology!

 

copyrightThe Art of Living magazine, Peter Baas

Vaardigheden

Gepubliceerd op

20 september 2022

Pin It on Pinterest