+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Wonen in het groen met maximaal comfort in en om het huis

, , , ,
prowork domotica systemen voor thuis beveiliging

Wie droomt er niet van een fijn thuis midden in een groene omgeving? De bewoners van deze woning in Arnhem kozen voor de locatie voor de prachtige groene omgeving. En dit is ook binnen het uitgangspunt van hun woonbeleving geworden. Met geavanceerde domotica systemen voor thuis van Prowork uit Bladel genieten ze van extra comfort in en rond het huis. Zo is deze groene woning een natuurlijk en historisch paradijs. En tegelijk ook voorzien van alle moderne gemakken en biedt het comfort, veiligheid en luxe.

 

Domotica systemen voor thuis bieden comfort en veiligheid

In deze woning kozen de bewoners voor groen en ruim wonen. Niet alleen qua oppervlakte – zowel binnen als buiten – is deze woning royaal. De ruime indeling is overal prachtig doorgevoerd. Zo is er overal minimaal een meter ruimte tussen het meubilair. En doordat de haard als roomdivider fungeert, ontstaan er verschillende ruimten en sferen. Met het geavanceerde maar toch gebruiksvriendelijke domotica systeem van Prowork creëeren ze met 1 druk op de knop de perfecte sfeer voor uw moment. Geniet u van een film? Dan sluiten de gordijnen, brandt de haard en staat de verlichting gedimd. Of gaat u voor een avond uitgebreid koken en tafelen? Dan is de juiste verlichting gewenst in de keuken met een sfeervol achtergrondmuziekje.

 

U ziet het groen en geniet van het gemak van het domotica systeem

De royale raampartijen in de woning in Arnhem zorgen ervoor dat de bewoners in elke hoek van het huis kunnen genieten van de groene omgeving. Vanuit de slaapkamer hebben zij zicht op de enorme, magnifieke magnolia. De raampartijen zijn voorzien van screens, deze worden volledig automatisch aangestuurd door het domoticasysteem. Zo blijft de temperatuur in huis in elk seizoen comfortabel. In de werkkamer gaan de screens zo min mogelijk naar beneden. Het prachtige uitzicht dat vanuit de slaapkamer zichtbaar is, is namelijk ook te zien vanuit deze ruimte. Zelfs wanneer het donker is. Het domotica systeem zorgt ervoor dat de prachtige blikvanger op het juiste moment in de spotlight staat!

Enjoy Technology!

 

 

 

CopyrightThe Art of Living magazine, Jurrit van der Waal

Vaardigheden

Gepubliceerd op

7 december 2022

Pin It on Pinterest