+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Afgelopen voorjaar presenteerde Basalte op de ISE 2022 een nieuw touch interface voor Basalte Home. Na voorgangers Lisa en Ellie is er nu ‘grote zus Lena’. Basalte omschrijft dit in het assortiment als vlaggenschip touch screen.  Lena combineert licht, zonwering, scènes, klimaat, muziek en communiceert zelfs met uw deurtelefoon. Niet alleen functioneel is het een topper. Ook het design is bijzonder. Lena is verkrijgbaar in 12 hoogwaardige afwerkingen die perfect passen bij elk high-end interieur.

Domotica en Basalte

Basalte ontwerpt en produceert minimalistische producten met een harmonieuze, natuurlijke en hedendaagse look. De ontwerpen passen naadloos in elk topinterieur.  Basalte won al meer dan 35 internationale designprijzen. Niet voor niets werken we graag met dit merk. Lena is ook weer een topontwerp. Het is een full HD 10,1” touchscreen voor op de muur van Basalte Home. Lena Touch Interface geeft een duidelijk overzicht van uw intelligente huis. Met 1 druk op de knop bedient u verlichting, zonneschermen, scènes, temperatuur en muziek in elke ruimte.

Dit verfijnde touch-display fungeert ook als binnenstation voor uw deurtelefoon. Uw deurtelefoon beantwoorden en bezoekers binnenlaten, is zo heel gemakkelijk. Lena biedt ook een intercomfunctie voor andere Lisa-, Ellie- en Lena-displays. U kunt ook uw beveiligingscamera’s in één oogopslag bekijken. Wat een gemak!

Design Lena Touch Interface

Lena Touch Interface past naadloos in elk interieur door de verschillende opties qua uiterlijk. Dit interface is verkrijgbaar in alle Basalte luxe afwerkingen zoals geborsteld messing, geborsteld aluminium en nikkel. Het ontwerp is slank, dun, ze lijkt op de muur te zweven. De verfijnde looks passen perfect bij andere Basalte-producten.

Lena kan worden geïnstalleerd in een enkele Europese wanddoos, wordt aangedreven door Power-over-Ethernet en is in een handomdraai geconfigureerd. Bovendien is ze op afstand te monitoren en te programmeren met de Basalte cloud. Lena is binnenkort beschikbaar!

Benieuwd naar de mogelijkheden van Lena? Of wilt u meer informatie of Domotica? Informeer naar de mogelijkheden!

Pin It on Pinterest