+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Na 25 jaar werd de zakelijke ruimte van Prowork te klein. Het bedrijf en de demonstratiewoning van Prowork bevinden zich nu nog onder één dak, maar dit gaat veranderen. Uitbreiding met een bedrijfshal op eigen terrein bleek mogelijk en gaf meteen de kans om privé en zakelijk  van elkaar te scheiden.

 

Nieuw pand, nieuwe mogelijkheden

Na ruim één jaar van voorbereiding, tekeningen en goedkeuringstrajecten was het in mei 2023 dan zover. De schop kon in de grond en de bouw van de bedrijfshal is begonnen. Na deze zomer zal het bedrijfsgedeelte operationeel zijn. En in het voorjaar 2024 verwacht Prowork over te kunnen naar het nieuwe kantoor. Hieronder een impressie van de nieuwe bedrijfshal:

 

Showroom

Technologie maakt comfortabel wonen makkelijker, veiliger en duurzamer. Denk aan automatische verlichting, een beveiligingssysteem, een warmtepomp etc. Prowork is specialist in domotica en helpt u graag met het slimmer maken van uw droomwoning. In het voorjaar van 2024 verwacht Prowork een nieuwe showroom te kunnen openen om alle technieken live te demonstreren. Ervaar zelf het gemak van technologie. Meer weten over het slimmer maken van uw woning? Neem hier contact met ons op.

Pin It on Pinterest