+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Het is steeds vroeger donker, de wind trekt aan, bladeren dwarrelen neer en de temperatuur daalt. Hét moment om het binnen extra gezellig te maken. Wanneer u de oprit nadert begeleidt de verlichting u naar de deur. Gelukkig is het al behaaglijk in huis, de haard brandt, de gordijnen sluiten en uw favoriete muziek speelt af.

Duurzaam en energiezuinig verwarmen

Bij elke bouw en verbouwing is het opwekken en verbruiken van de verschillende soorten energie een belangrijk onderwerp. We willen de meest duurzame keuzes maken. De energie wekken we zo veel mogelijk zelf op en zetten we efficiënt in.

Thuisbioscoop

Een droom voor velen en steeds vaker de realiteit. Een heerlijke filmavond thuis in uw eigen thuisbioscoop. Een comfortabele ruimte voorzien van het beste beeldscherm, een uitmuntende audio-installatie en natuurlijk stoelen waar u heerlijk in wegzakt. De juiste afstanden van speakers, beeld en zitplaats in combinatie met de juiste ondergrond, plafond en zelfs wanden zorgen voor de ultieme bioscoopervaring.

Beveiliging geeft rust

Of u nou thuis bent of juist niet. In alle gevallen geeft de juiste beveiliging een goed gevoel. Ongewenst bezoek zetten we graag in de spotlight en leggen we zo duidelijk vast op verschillende camera’s. Natuurlijk laten we dat ook weten middels een waarschuwingssignaal via de speakers rondom huis. Op die manier zijn de geautomatiseerde beveiligingsmaatregelen aan de deuren en bij de poort nog slechts een extraatje. Zo krijgt u het heerlijke herfstgevoel met domotica!

Heeft u bouw of verbouwplannen? Laat u tijdig informeren over de mogelijkheden!

 

COPYRIGHT: JURRIT VAN DER WAAL

THE ART OF LIVING

Pin It on Pinterest