+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Project M, vernieuwbouw luxe villa

Stap 3 Uitvoering en aanlegfase 1

Alle punten zijn op de i gezet, definitieve tekeningen zijn gereed en het sloopwerk is uitgevoerd.

Tijd voor aktie!

Onze projectleider neemt de tekeningen en wensen van de klant door met de uitvoerende monteurs.

Waarna gestart kan worden met het aanleggen van de fundering van de slimme elektrotechnische installatie.Mantelbuizen leggen, aftekenen, leidingen aanleggen en draden trekken.

Het aftekenen is een nauwkeurig onderdeel in dit proces. De laatste kleine wijzigingen kunnen nu nog doorgevoerd worden. Samen met de klant en interieurarchitect doorlopen we nogmaals de gehele woning. Als alles correct is afgetekend komt de hakker en kan onze monteur weer verder met de leidingaanleg.

Voor een leek ontstaat er al snel een ware spaghetti van leidingen, maar onze monteurs weten wel beter! Alles wordt nauwkeurig gelabeld en gemerkt zodat ze straks precies weten welke leiding waarvoor bedoeld is. Na het trekken van de draden is de infrastructuur gereed en kan de stucadoor aan de slag.

Ondertussen bouwen wij de schakel- en verdeelkast(en) en worden alle modules om de woning slim te maken in basis geconfigureerd. Dit doen we in onze werkplaats waar alles na een uitgebreide test bij de klant geplaatst wordt.

 

Zodra de stucadoor gereed is kunnen wij verder met fase 2 van de uitvoering en aanleg;

Het afmonteren van bedieningspanelen, schakelmateriaal en rookmelders. Spots, armaturen en audio/video plaatsen en inregelen, beveiligingssysteem installeren en het fine tunen van de domotica installatie. Hierover meer in onze volgende blog.

voorbereiding domotica installatie

Pin It on Pinterest