+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Project M, vernieuwbouw luxe villa

De komende maanden wil ik jullie in deze serie blogs meenemen in een recent opgestart project. De vernieuwbouw van een luxe villa in de Brabantse Kempen. We laten graag zien hoe het gehele proces verloopt van advies tot realisatie.

Stap 1: De ontmoeting, advies en offerte

Het project omvat de volledige verbouwing van een villa uit de jaren ’70. Het doel: optimaal wooncomfort en -genot, duurzaamheid, moderne beveiliging en voldoen aan alle eisen van nu en de wensen van de nieuwe bewoonster. In het najaar van 2020 bracht een bestaande klant ons in contact met de eigenaresse. Mevrouw heeft een hoog eisenpakket en onze klant wist dat Prowork daar wel raad mee weet. We nodigden mevrouw uit in ons Experience Center in Bladel. Zij was meteen onder de indruk van het bedrijf Prowork. De kennis, het inlevingsvermogen, het meedenken en vooral het enthousiasme van Michiel. Aan de hand van de bouwtekeningen bespraken we haar wensen uitvoerig. Belangrijke aspecten zijn duurzaamheid, natuur, kwaliteit, géén brommende en zoemende verlichting en een goede integratie met een warmtepomp. De fundering is gelegd, werk aan de winkel voor Prowork! Een uitgebreide prijsraming volgt, voorzien van beeldmateriaal en uitleg waarom er gekozen is voor specifieke oplossingen en materialen. Mevrouw is verrast door het werk en de tijd dat hier ingestoken is en heeft vertrouwen in de geboden oplossing. Tijdens de vervolgafspraak bereiken we al snel overeenstemming. Prowork mag de totaalinstallatie voorzien op het gebied van elektro, domotica, audio/video, ICT en beveiliging.

Verbouwing luxe villa - Prowork

Wat gaf de doorslag om te kiezen voor Prowork?

De uitgebreide prijsraming, voorzien van duidelijke uitleg en beeldmateriaal (bedieningspanelen, armaturen, bewegingssensoren, rookmelders etc) sprak me erg aan. Ze hebben de kennis en kunde in huis om zelf alle disciplines uit te voeren, zonder hulp van onderaannemers. In combinatie met het enthousiasme, de passie en het meedenken in maatwerk oplossingen van Michiel was de keuze snel gemaakt. In eerste instantie vond ik domotica wat overdreven, maar Michiel heeft me weten te overtuigen van het tegendeel. Bovendien kijkt hij verder dan alleen zijn eigen vakgebied. Niet opdringerig, gewoon oprecht en goedbedoeld. Hij heeft mij ook weer in contact gebracht met andere partijen en ik heb er vertrouwen in dat we samen een mooi project gaan afronden.

In de volgende blog, stap 2, gaan we in op het vervolg. Het verdiepen van de eerste prijsraming en het opstellen van de technische tekeningen.

 

Pin It on Pinterest