+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Landelijk wonen met comfort voor het hele gezin

, , , ,

Deze modern ingerichte woonboerderij wordt bewoond door een gezin met twee jonge kinderen en is van alle gemakken voorzien. Een belangrijk onderdeel tijdens het creëren van jouw droomwoning is de domotica, ook wel huisautomatisering genoemd. De bewoners van deze nieuwe woning hebben ons ingeschakeld voor de inrichting van het domotica vraagstuk en alles wat daarbij hoort. Als basis werd gekozen voor een KNX installatie in combinatie met een bediening van Control4 en Zennio bedieningspanelen.

 

Met één druk op de knop de gewenste huisautomatisering voor iedere situatie

Het klimaat in de hele woning wordt door het domotica systeem aangestuurd evenals de verlichting. Altijd een aangename temperatuur in huis. En op het juiste moment de juiste verlichting, passend bij de sfeer. Door middel van verschillende hightech sensoren kan de woning meerdere dingen waarnemen. Of er iemand thuis is en in welke ruimte deze persoon zich bevindt. Of het licht of donker is. Afhankelijk van de situatie zorgt de woning dat het veilig is, dat indien nodig de juiste verlichting brandt en de favoriete muziek wordt afgespeeld. Geheel automatisch.

 

Elegant bedieningspaneel

Het bedienen van de domotica, oftewel huisautomatisering, is eenvoudig te regelen via het touchscreen paneel. Geen onaantrekkelijk grijs kastje aan de muur, maar een stijlvol bedieningspaneel passend in ieder interieur. Wijzigingen zijn eenvoudig met één touch door de bewoner te regelen. Dit kan via de elegante bedieningspanelen of via de appbediening op telefoon of tablet.

 

Nummer 1 beveiliging rondom je woning

Een domotica systeem van Prowork is perfect in te zetten voor het beveiligen van de bewoners en hun woning. Altijd zien wie er aan de voordeur staat door een beeld- en spraakcommunicatie met de deurintercom. Camerabeelden die op te roepen zijn op telefoon en touchscreen waar en wanneer je maar wilt. Door de juist ingerichte inbraak- en tuindetectie wordt de bewoner geattendeerd op ongewenst bezoek nog voordat deze de woning bereikt heeft. Stay safe!

 

Samenwerkende partijen in dit project:
LEN interieur

Westerveld Installatietechniek

Fotografie
Imca van de Weem

Vaardigheden

Gepubliceerd op

6 juli 2023

Pin It on Pinterest