+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Vernieuwbouw luxe villa

De afgelopen periode mocht Prowork een mooie Domotica oplossing creëren in een schitterende villa. Het bouwwerk is gelegen in de Brabantse Kempen en dateert uit de jaren ’70. De eigenaresse ging voor optimaal wooncomfort en -genot, duurzaamheid, moderne beveiliging en dat alles gecombineerd in een slim systeem dat zorgt voor gebruiksgemak. De grondige verbouwing volgden we via enkele blogs.

Tijdig nadenken over Domotica

De eigenaresse wist wat ze wil, heeft een hoog eisenpakket en ze wist ook dat Prowork daar wel raad mee weet. We nodigden haar uit in ons Experience Center in Bladel. Daar werd haar idee bevestigd dat het tijdig inschakelen van een ervaren, deskundige partij de beste zet was. Aan de hand van de bouwtekeningen bespraken alle wensen uitvoerig: duurzaamheid, natuur, kwaliteit, géén brommende en zoemende verlichting en een goede integratie met een warmtepomp.

Natuurlijk onderhouden we continu contact met de aannemer, architect en w-installateur zodat het verbouwproces vlekkeloos verloopt. Het aftekenen is een nauwkeurig onderdeel in elk proces. De laatste kleine wijzigingen kunnen we dan doorvoeren. Samen met de klant en interieurarchitect doorlopen we nogmaals de gehele woning.

Als een spaghetti van leidingen en draden is weggewerkt, de schakel- en verdeelkasten gereed zijn configureren en testen we alle opties uitvoering. Dan beginnen we aan het mooi werk: het afmonteren van bedieningspanelen, schakelmateriaal en rookmelders. Spots, armaturen en  audio/video plaatsen en inregelen, beveiligingssysteem installeren en het fine tunen van de domotica installatie.

Een villa die met je meedenkt.

Het resultaat is een slim huis. Een huis dat weet wanneer je thuis bent en de temperatuur efficiënt regelt. Niet alleen door te verwarmen of koelen maar door zonwering en gordijnen tijdig mee te laten bewegen. Een woning die voelt wanneer je ’s nachts subtiele verlichting nodig hebt als begeleiding naar het toilet. Een villa die begrijpt hoe ongewenst bezoek op afstand te houden en te laten denken dat je thuis bent tijdens een reis.

“De uitgebreide prijsraming, voorzien van duidelijke uitleg en beeldmateriaal (bedieningspanelen, armaturen, bewegingssensoren, rookmelders etc.) sprak me erg aan. Ze hebben de kennis en kunde in huis om zelf alle disciplines uit te voeren, zonder hulp van onderaannemers. In combinatie met het enthousiasme, de passie en het meedenken in maatwerk oplossingen van Michiel was de keuze snel gemaakt.”

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

21 september 2023

Pin It on Pinterest