+31 (0)497 369555 info@prowork.nl
  • Perfect weer
  • Schitterende auto’s
  • Prachtige route
  • Toplocaties
  • Fijn gezelschap

Een reeks ingrediënten die samen zorgden voor een fantastische dag. Wat hebben we genoten. En wat zijn we blij dat deze dag resulteerde in een heel mooi bedrag voor Stichting Hartekind.

Prowork sponsor Kempenrally 2022

In 2020 en 2021 ging de Kempenrally helaas niet door vanwege de welbekende reden. Gelukkig waren de vooruitzichten voor dit jaar al snel positief (of noemen we dat negatief tegenwoordig?). En dat kwam voor ons, Prowork extra goed uit. We bestaan dit jaar 25 jaar, een bijzonder jaar. Een feestelijk jaar. Een jaar waarin we iets terug willen doen voor onze klanten. Als sponsor van de Kempenrally ging deze wens in vervulling. En we kijken terug op een heerlijke dag.

Vroeg uit de veren

Rond de klok van negenen verzamelden we bij Bakkerij Van Heeswijk en werden we verwend met koffie en vlaai. Met de route, het boekje en een goodiebag op zak gingen om 9.45 uur de eerste deelnemers van start. In totaal vertrokken 52 equipes en volgden ze de prachtige route.

    

De vonken spatten ervanaf

prowork sponsor rally met electro proefNatuurlijk werden de deelnemers ook tijdens deze editie van de Kempenrally uitgedaagd middels enkele proeven. Allereerst moest de bijrijder – vanuit de auto – een zenuwslopend spel spelen. Terwijl de bestuurder de auto voorzichtig vooruit rijdt, moet de bijrijder een ring langs een draad van begin tot eind volgen zonder de draad te raken. Doe je dat wel, dan hoorde je dat duidelijk. De vonken spatten er vanaf. En dat was nou net eigenlijk niet te bedoeling.

Lunchen met vakantiegevoel

Rond het middaguur genoten we samen van een welverdiende pauze bij Beachclub Degrees. Aan het water, in de zon en met een hapje en een drankje waanden we ons even op vakantie. Al werd deze pauze door verschillende deelnemers ook gebruikt om enkele vragen te beantwoorden die bij deze Prowork Kempenrally hoorden. Een must voor wie niet als laatste wilde eindigen, en de poedelprijs wilde ontlopen.

Met 1 druk op de knop

Nadat de deelnemers via een pont de Maas waren overgestoken kregen ze nog een proef voor de kiezen. Timing, daar ging het om. Wederom mocht de bijrijder aan de slag en vijf drukknoppen elk een bepaald aantal seconden indrukken. Wie had de rust om zo precies mogelijk te tellen? En welk equipe volbracht het parcours als snelste?

Smaakvolle afsluiter

De route eindigde bij Restaurant Crijns waar alle deelnemers hartelijk werden ontvangen. Na de feestelijke prijsuitreiking ontving Stichting Hartekind een cheque van bijna 9000 euro. Een bedrag om trots op te zijn. De Prowork Kempenrally werd uiteindelijk afgesloten met een heerlijke barbecue en een toast op deze geslaagde dag.

prowork sponsor reikt cheque uit

De after movie:

Pin It on Pinterest