+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Het zou voor iedereen altijd heel normaal moeten zijn: met een gerust hart de deur van uw woning of bedrijfspand dichttrekken en dat zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over alle spullen die achterblijven. Helaas is ongewenst bezoek aan de orde van de dag. Het is zaak om op te letten en preventief te acteren. Gelukkig zijn er vele technieken en oplossingen die helpen bij het creëren van een veilige omgeving. Inbraakpreventie met domotica!

Geautomatiseerde inbraakpreventie

We denken vaak zelf dat we de deuren en ramen goed sluiten. Feit is dat er toch vaak gemakkelijke manieren zijn voor inbrekers om binnen te komen. We worden hier door verschillende berichten in de media regelmatig op gewezen. Naast het goed afsluiten van een pand zijn er gelukkig oplossingen als verlichting, camerabewaking en alarm. Zeker wanneer u die opties goed op elkaar afstemt schrikken ze ongewenste bezoekers echt af. Extra makkelijk wordt het wanneer u licht, geluid en camerabewaking automatiseert.

domotica systeem bedienen incl inbraakpreventie en klimaat beheersing

Domotica is ideale oplossing voor veilig gevoel

Hoe werkt beveiliging met behulp van Domotica? Domotica gaat verder dan een slimme lamp die dagelijks aangaat op dezelfde tijd. Domotica integreert Beveiliging, Verlichting, Klimaatbeheersing, en Audio & Video in één intelligent systeem. Daardoor ‘leeft’ het huis gewoon door wanneer u op vakantie bent. De gordijnen openen en sluiten dagelijks op wisselende tijdstippen en de verlichting verspringt per ruimte en altijd op andere tijden. Komt er toch iemand op uw terrein? Dan wordt deze gewaarschuwd met een geluidssignaal en tegelijk in de spotlight gezet. Natuurlijk leggen we dat ook meteen vast via de beveiligingscamera. In deze situatie verhoogt u de veiligheid en investeert u in een comfortabel en veilig gevoel!

Comfortabel wonen met Domotica

Wanneer u zich veilig voelt in uw woning en gerust bent wanneer u er juist niet bent door de juiste beveiliging, dan ervaart u wat comfortabel wonen inhoudt. En dat wordt nog beter wanneer u de mogelijkheden van beveiliging combineert met andere mogelijkheden welke Domotica biedt. Denk bijvoorbeeld aan geautomatiseerd de verlichting in en om uw woning bedienen. Of klimaatbeheersing door middel van domotica maakt dat elk ruimte de juiste temperatuur heeft en behoudt. De mogelijkheden zijn eindeloos. We laten het u graag zien en ervaren in één van onze Experience Centres. Dus gaat u bouwen of verbouwen? Neem dan tijdig contact op voor een afspraak.

Pin It on Pinterest