+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

‘Gemak, comfort en veiligheid waren de belangrijkste pijlers. Passend bij het interieur’.

Via Modularh Interiors en Macazz Living Interiors werden wij betrokken bij de verbouwing van deze prachtige Brabantse villa.

Domoticasysteem waarin alle elektra geïntegreerd is

In deze prachtige villa was de elektra toe aan een grondige renovatie. En daarbij wilden de bewoners graag een geavanceerd domoticasysteem. Een systeem waarbij de aansturing van verlichting, klimaatbeheersing, audio en beveiliging geïntegreerd werd. Inclusief de bediening van de elektrische gordijnrails, een intercom en luxe schakelmateriaal.

Dat klonk ons als muziek in de oren. Dit is een typisch vraagstuk voor Prowork!

KNX installatie en Control4

Als oplossing hebben we samen met de bewoners gekozen voor een KNX-installatie in combinatie met Control4. Een krachtig platform waarmee we alle gewenste functionaliteiten konden integreren in één centrale bediening. Het luxe schakelmateriaal van Ekinex sluit mooi aan bij het interieur en met slechts één app voor de telefoon en tablet is alles bedienbaar. Zowel binnen- als buitenshuis of zelfs in het buitenland. De elektrische gordijnrails zijn afkomstig van Goelst.

Het eindresultaat: een luxueuze villa voorzien van de modernste techniek, onzichtbaar en subtiel waar de bewoners genieten van maximaal comfort.

Enjoy Technology!

Meer over dit project is te lezen in The Art of Living uitgave juli 2022. Copyright: The Art of Living magazine | Peter Baas

Pin It on Pinterest