+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Open dag

 

Met  ruim 100 enthousiaste bezoekers kijken wij terug op een mooie open dag. Leuk om te zien hoe zowel jong als oud genoten van de mogelijkheden van de hedendaagse techniek. Je kon zien hoe een elektroschakelkast inclusief domotica-componenten wordt opgebouwd om vervolgens te ervaren hoe dan bijvoorbeeld de gordijnen sluiten en verlichting geleidelijk uit gaat bij het commando ‘slapen’.  Hoe je met 1 bedieningspaneel meerdere zaken kunt activeren en hoe de meeste zaken eigenlijk gewoon automatisch gaan.

 

 

 

Spraakcommando

Met Google Home of Alexa kun je zelfs op basis van spraak je huis bedienen. Beiden systemen zijn te koppelen aan het geavanceerde domoticasystemen van Control4 en KNX. Hey Google…….sluit gordijnen eetkamer’  werd met regelmaat geroepen. Hoe eenvoudig kan het zijn!

 

 

 

 

 

 

 

TV en film kijken zonder televisie!

Dat is mogelijk met de nieuwste Ultra short-trow laser beamer van Optoma UHZ65UST. Deze slimme 4K laser projector kreeg veel bekijks. Het levert een onvergetelijk beeld van 4K UHD digitale bioscoopkwaliteit. De lasertechnologie biedt nauwkeurige, levensechte kleurenreproductie, perfect voor het recreëren van een groot scherm thuis. En dit alles op een afstand van 50cm van de muur!

 

 

 

 

 

 

 

Architect Frame Bowers & Wilkins

Of een thuisbioscoop met mooi weggewerkte speakers passend in het interieur. Dat kan met het zogenaamde Architect Frame van Bowers & Wilkins welke geïntegreerd is in de woonkamer van ons Experience Center. Voorzien van Bowers & Wilkins CWM 7.4 S2 luidsprekers, een krachtige subwoofer en bijpassende NAD versterker. Het Architect Frame kan tegen de wand worden gemonteerd, in de wand verzonken of in maatwerkmeubilair worden ingebouwd.  Hij biedt de ultieme, flexibele oplossing voor veeleisende consumenten die een fraaie, gepersonaliseerde, hoogwaardige Audio en Video-oplossing wensen.

 

 

 

 

 

 

 

Wij danken alle bezoekers voor hun komst!

Wij hebben ervan genoten.

 

Wegens groei zoeken wij nog elektromonteurs. Zowel ervaren als leerling (BBL).

Ken jij iemand ? Wij komen graag in contact met ze!

VACATURE Domotica / Elektromonteur

 

Prowork

Enjoy Technology!

 

Pin It on Pinterest