+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Een warm thuis met domotica!

De winter heeft zijn eigen charme, het jaargetijde dat we binnen vertoeven en het in huis gezellig maken. Thuis is het pas echt genieten met een huis dat met je meedenkt. Genieten van een warm thuis in de winter? Dat doe je met domotica.

Domotica voor maximaal wooncomfort

Heb je ook gemerkt deze winter? Met het eerder intreden van de schemer en kille dagen en nachten, vorst en sneeuw, besef je vaak weer welk comfort er nog ontbreekt om fijn te kunnen wonen. Een warm thuis omvat meer dan prachtige meubels en woonaccessoires. Maak van je huis daarom nóg meer je thuis: laat je woning met je meedenken. Vertel je huis eenvoudig wat je wil, en de verlichting, de temperatuur en de muziek bewegen met je mee. 

Een warm badDomotica voor een warm thuis

Na een winterse wandeling bij thuiskomst opwarmen en ontspannen in een heerlijk bad. In plaats van een donkere, kille badkamer binnenlopen, een koude badkamervloer, drie keer checken of het bad al vol is. Zorg je voor een sfeervolle, lichte, warme badkamer met een heerlijk schuimend bad dat op je wacht, wellness in eigen huis. Kies op het bedieningspaneel of in de app voor ‘badderen’, en de verlichting gaat over in een stand die jij prettig vindt, je favoriete muziek gaat spelen en de screens gaan naar beneden.

Filmpje pakken?

Film kijken omdat het buiten donker en guur is? Eén druk op de knop dimt de verlichting in de gewenste stand, sluit de gordijnen, ontsteekt de haard en start de home cinema en beamer op. Eenvoudig met één afstandsbediening, de app op je smartphone, tablet of een bedieningspaneel aan de wand.

Veiligheid op afstand

Met hetzelfde systeem houd je, overal ter wereld, via een beveiligde internetverbinding contact met het thuisfront. Ideaal om de beveiliging te monitoren én om de status van je woning te controleren. Wel zo’n veilig gevoel!

Ervaar het zelf

Domotica maakt van je woning een behaaglijk thuis. Automatiseer alles in en rondom huis; zoals verlichting, klimaatbeheersing, zonwering, audio en video en beveiliging. Met een speciale ‘thuis-app’ communiceert alle afzonderlijke apparatuur met jou, je woning en elkaar. Wil jij ook slim genieten van een warm thuis? Ervaar het vrijblijvend in ons Experience Center. Enjoy Technology!

Pin It on Pinterest