+31 (0)497 369555 info@prowork.nl

Video deurbel Chime van Control4

Je slimme woning verdient een slimme deurbel!

Maak kennis met Chime, de video deurbel van Control4:

 

Beantwoord je deurbel altijd, overal ter wereld

Met deze deurbel houd je je huis veilig en beveiligd.

Net te laat? Beantwoord alsnog de oproep van je gast. Schakel het alarm uit, doe het licht aan of open de garage zodat ze naar binnen kunnen. Pakketbezorger aan de deur? Ontgrendel de deur zodat je pakket veilig binnen gezet kan worden. Vergrendel vervolgens de deur weer na vertrek. Allemaal vanuit dezelfde app.

De slimme deurbel meldt direct op je telefoon

Met bewegingsdetectie word je onmiddellijk op de hoogte gebracht dat een pakket is afgeleverd, zelfs als de bel niet wordt ingedrukt. Video en/of foto’s zijn onmiddellijk zichtbaar op je mobiele apparaat of op het Control4-touchscreen wanneer iemand aanbelt. Of je binnen, buiten of onderweg bent. Melding gemist? Geen probleem. Je hebt altijd toegang tot 7 dagen geschiedenis aan snapshots en video-opnames.

Slim verbonden en op maat gemaakt

De deurbel bevat vijf instelbare bewegingszones waarmee je bewegingsparameters instelt. Dus geen vervelende notificaties meer voor elke auto die voorbij rijdt, maar enkel meldingen van beweging in de voor jou belangrijke zones. Je ontvangt automatisch een camerasnapshot telkens wanneer iemand een bepaalde zone betreedt. Of er start een opname wanneer er beweging is in een andere zone, of alle buitenverlichting schakelt in wanneer er beweging wordt gedetecteerd bij de deur. Bovendien werkt het Control4 domoticasysteem met Chime voor geavanceerde automatisering, zoals het activeren van verlichting om aan te gaan wanneer een persoon wordt gedetecteerd na een bepaald tijdstip.

Perfecte mix van slimme techniek en elegantie

De eerste indruk is belangrijk, ook bij de voordeur. Chime is verkrijgbaar in prachtige zwarte en nikkelafwerkingen voor een luxueuze uitstraling. De tweeweg audio en high-definition videokwaliteit zorgen uiteraard voor een gebruiksvriendelijke communicatie. Chime beschikt ook over een nachtmodus, die een duidelijk beeld voorziet bij weinig licht, en een uitgestrekt gezichtsveld van 180 graden waarmee je meer bewaakt dan alleen de voordeur.

Maak kennis met Chime, een videodeurbel ontworpen en gebouwd voor de Control4 Smart Home.

Slime deurbel met chime van Control4 - Prowork

Pin It on Pinterest